Naše výrobníky ledu a ledové dávkovače jsou certifikovány HACCP

27. března 2013 Hoshizaki Europe BV obnovila svou HACCP certifikaci pro IM a zásobníky...

Hoshizaki bylo certifikována přední gastronomickou organizací v rozsahu výroby ledu a zařízení na dávkovače ledu a je schopna dodávat led vhodný pro použití v potravinářských a nápojových zařízeních v souladu s HACCP programem pro bezpečnost potravin.

Certifikát zahrnuje následující stroje v sortimentu Hoshizaki:

- IM-N v rozsahu - kostka, válec a speciální led
- KM v rozsahu - půlměsíc 
- FM/CM v rozsahu - vločka a nugety
- DIM/DCM v rozsahu - dávkovače na vodu nebo led

Co je HACCP?

HACCP je zkratka pro analýzy rizik a kritických kontrolních bodů. HACCP je systém řízení rizik používaný v potravinářském průmyslu a souvisejících odvětvích pro kontrolu bezpečnosti potravin rizik na přijatelnou úroveň.

Je certifikace HACCP přínosem pro naše zákazníky?

Pohostinství je naším klíčovým provozem na trhu. Systém řízení HACCP je uznávaný po celé Evropě a potvrzuje našim zákazníkům, že naše výrobky jsou dobře vyrobeny a hygienicky nezávadné v potravinářském a nápojovém prostředí. Se stále rostoucí kontrolou správné hygienické praxe, takové osvědčení, nabízí naši zákaznickou základnu s ujištěním, že naše výrobky splňují nejpřísnější kritéria.

Čtení a referenční materiál:

HACCP International Certificate - RENEWED

HACCP International Bulletin (page 12-13)